> English       > Castellano       > Italiano

Casa Adolfo és un conjunt de petits bungalows situats a zona rural a l'àrea de Cala Saona. Cada bungalow consta de 1, 3 ó 4 dormitoris dobles, bany, cuina, terrassa, barbacoa, posta de sol i vistes a la mar, tot inclós!

Per veure més fotos dels bungalows i de Formentera en general, pots visitar els següents enllaços:

Casa Adolfo, Casa A - Fotos Públiques a Airbnb
Casa Adolfo, Casa B - Fotos Públiques a Airbnb

Les reserves les realitzem al telèfon i correu electrònic de més abaix!

Rodejats de camp, bosc i molta tranquilitat, són a tan sols 5 minuts en cotxe ó 20 minuts a peu de la platja més propera: Cala Saona o Cala Sahona. No hi ha cap nucli urbà aprop i es fa necessari un vehicle per arribar-hi i mourer-se amb comoditat. Si ja coneixes l'illa ja saps que a Formentera no hi ha distàncies i estas a només 15 minuts en cotxe de qualsevol lloc.

És ideal per qui busca un entorn tranquil per escapar de la ciutat o de l'enrenou turístic. Perfecte per a famílies i nins petits.

Si busques informació turística, històrica i d'interés, pots visitar els enllaços de la secció "Enllaços d'Interés". Les millors fotos les trobaràs al web de'n Beni Trutmann, gran coneixedor de l'illa i autor de magnífiques fotos.

EXCURSIONS

Des-de Casa Adolfo pots pasejar per camins rurals i perdre't per la tranquilitat d'un entorn mediterrani de pi i garriga. Pots a més a més caminar per la costa des-de Cala Saona en ambdues direccions seguint les antigues torres de vigilància i amb la mar de color blau clar com acompanyant.

ESPORTS

A moltes de les platges hi pots practicar el windsurf i altres esports aquàtics. Pots també llogar embarcacions per a pasejar o pescar i practicar el submarinisme.

PREUS

Casa Adolfo pot allotjar de 2 a 8 persones, encara que hi ha la possibilitat d'altres combinacions. Els preus varien segons el nombre de persones, el mes, l'estància i el bungalow. El millor és que et posis en contacte amb noltros, els preus són molt competitius!

RESERVES

SITUACIÓ

Situat a l'àrea coneguda com Sa Miranda - Cala Saona, la forma d'arribar-hi és molt senzilla. Per carretera, segueix les indicacions fins arribar a la platja de Cala Saona (de vegades, també escrit com Cala Sahona). Una vegada has arribat a Cala Saona la carretera s'acaba i a la dreta hi comença un camí, segueix-lo tot dret durant uns 5 minuts fins a trobar unes indicaciones escrites en lletra negre sobre unes grans pedres "CASA ADOLFO". Després de 3 pedres ja hauràs arribat!

ENLLAÇOS D'INTERÉS

www.formentera.es
www.travel2formentera.com
www.todoformentera.com
www.formenteraweb.com
www.beni-trutmann.com
www.guiaformentera.com
www.totformentera.com
www.portbooker.com/port.php?id=230
www.formenteraonline.net